VirtualBox – kør Windows eller Linux samtidigt med Mac OS X

Styresystemer.

Hvis du hører til dem der nu og da kunne have glæde af at køre et Windows-program, er VirtualBox fra Oracle et godt og gratis alternativ til at genstarte med “Boot Camp” eller købe et program som Fusion eller Parallels.

windows

VirtualBox er et kraftfuldt x86 og AMD64/Intel64 virtualiserings produkt for virksomheden såvel som privat brug. Ikke alene er VirtualBox yderst rig på egenskaber, højtydende produkt til virksomhedens kunder, men er også den eneste professionelle løsning, der er frit tilgængelig som Open Source Software under GNU General Public License (GPL). Se “Om VirtualBox” for en introduktion.

I øjeblikket kører VirtualBox på Windows, Linux, Macintosh og OpenSolaris værter og understøtter en lang række gæst operativsystemer , herunder men ikke begrænset til Windowssytemer (NT 4,0, 2000, XP, Server 2003, Vista, Windows 7), DOS / Windows 3. x, Linux (2,4 og 2,6), Solaris og OpenSolaris, og OpenBSD.

VirtualBox bliver aktivt udviklet med hyppige udgivelser og har en stadig voksende liste af funktioner, understøttes gæst operativsystemer og platforme det kører på. VirtualBox er en fællesskabs indsats, der bakkes op af en dedikeret virksomhed: alle opfordres til at bidrage, mens Oracle sikrer, at varen altid opfylder professionelle kvalitetskrav.

VirtualBox Downloads

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.