Udskiftning af iPhone 5 batteri

Batteri.

Apple har opdaget, at en meget lille procentdel af iPhone 5-enheder pludselig kan opleve kortere levetid for dets batteri, eller det skal oplades oftere. De pågældende iPhone 5-enheder blev solgt mellem september 2012 og januar 2013 og er mellem et begrænset interval af serienumre.

batteri

Hvis du oplever, at din iPhone 5 har disse symptomer og overholder de berettigelser, der beskrives nedenfor, vil Apple udskifte dit iPhone 5-batteri, helt gratis.

Berettigelse.

Hvis din iPhone fungerer og udviser nedenstående symptomer, skal du bruge serienummerkontrol for at se, om den er berettiget til dette program. Det er let at finde serienummeret på din iPhone. Se hvordan.

Udskiftningsproces.

Find en Apple-autoriseret serviceudbyder, som deltager i programmet, for at få udskiftet dit batteri. Din iPhone undersøges forud for udskiftningen for at sikre, at den er berettiget til dette program, og at den ellers fungerer korrekt.

Ring venligst til din serviceudbyder for at få bekræftet, at batterierstatningstjenesten er tilgængelig den dag du besøger dem.

Gør følgende for at klargøre din iPhone 5 til batteriudskiftningen:

  • Sikkerhedskopier dine data til iTunes eller iCloud
  • Slå Find min iPhone fra
  • Slet data og indstillinger under Indstillinger > Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og indstillinger

Bemærk! Hvis din iPhone 5 har skader, f.eks. en revnet skærm, som påvirker udskiftningen af batteriet, skal dette problem løses, før batteriet udskiftes. I visse tilfælde kan der være omkostninger forbundet med reparationen.

Yderligere oplysninger.

Apple kan begrænse reparationen til det oprindelige købsland. Hvis iPhone 5-enheden er købt i et EØS-medlemsland, er service også tilgængelig i andre EØS-medlemslande.

Hvis du mener, at din iPhone 5 er påvirket af dette problem, og du har betalt for at få udskiftet dit batteri, kan du kontakte Apple for at få pengene tilbage.

Dette verdensomspændende Apple-program forlænger ikke den almindelige garantidækning af iPhone 5. Programmet dækker berørte iPhone 5-batterier i to år efter det første salg af enheden eller indtil d. 1. marts 2015, afhængigt af hvad der giver dig den længstvarende dækning.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.