Program til ombytning af Apple 5 W europæisk USB-strømadapter

USB-strømadapter.

Apple har fastslået, at Apple 5 W europæisk USB strømadapter i sjældne tilfælde kan overophede og udgøre en sikkerhedsrisiko. Denne adapter fulgte med iPhone 3GS-, iPhone 4- og iPhone 4s-modeller, der er leveret fra oktober 2009 til september 2012 i nedenstående lande. Den blev også solgt som enkeltstående tilbehør.

Kundernes sikkerhed er altid Apples topprioritet, og vi har frivilligt besluttet os for at ombytte hver berørte strømadapter til en ny, redsignet adapter gratis. Vi opfordrer kunder til at ombytte eventuelle berørte adaptere til en ny så hurtigt som muligt ved at følge nedenstående ombytningsproces.

Bemærk: Andre Apple 5 W USB-strømadaptere er ikke del af dette program.

Identificering af din adapter.

Se på etiketten mellem stikbenene på din adapter, og sammenlign den med billederne, der er angivet med rødt nedenfor. Modelnummeret og farven på bogstaverne ”CE” er måden, du kan identificere en berørt adapter på.

På en berørt adapter er der angivet Model A1300 samt ”CE” med gråt. Hvis du har en berørt adapter, skal du stoppe med at bruge den og ombytte den til en ny. Du kan oplade din iPhone ved at slutte den til din computer via et USB-kabel, indtil du modtager en erstatningsadapter.

På en redesignet adapter er der angivet A1400 samt ”CE” med gråt. Du behøver ikke ombytte din adapter.

Ombytningsprocessen.

Medbring den eller de berørte adaptere til en deltagende autoriseret Apple-serviceudbyder. Du bedes medbringe din iPhone, da vi skal verificere dit iPhone-serienummer som del af ombytningsprocessen.

Den berørte strømadapter vil blive bortskaffet på en miljøvenlig måde.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.